Гроздовиден ресник, 40 mg

Продукт №: G005000
Код на производителя: NW216

Продукт на растителна и билкова основа

Екстракт от коренища на Гроздовиден ресник осигурява изофлавони и други вещества, за които е клинично доказано, че подпомагат за нормалното състояние на женското тяло по време на климактериума и ПМС. Допринася за перфектния естрогенен баланс. Nature’s Way e първият производител на гарантирано естествени хранителни добавки с най-добро качество.


26.44лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една таблетка два пъти дневно.

Каква цел има

За цялостно укрепване на здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Гроздовиден ресник, 40 mg

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Гроздовиден ресник, 40 mg не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.