Гроздово семе 50 мг 60 капсули Natural Factors

Продукт №: G005175
Код на производителя: 4541

Естествен продукт за нормалното функиониране на сърдечна система

Гроздово семе 50 мг 60 капсули Natural Factors поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, намалява риска от запушване на кръвоносните съдове, поддържа зрението, повишава нивата на витамин С на клетъчно ниво, освежава и предпазва кожата от преждевременно стареене.

При сърдечносъдови проблеми:

Нарушените функции на сърдечно-съдовата система са трудно разпознаваеми, защото симптомите са подвеждащи.Така например, ако от известно време получавате сърцебиене, покачвали сте кръвното и т.н., най-вероятно бихте се досетили, че става въпрос за сърдечен проблем. Но има и други, неразпознаваеми признаци: тъмно сини сенки и отоци под очите, отоци в областта на лицето, затлъстяване в коремната област, без да сте злоупотребявали с храна или алкохол, всевъзможни страхове без основателна причина – страх от високо, страх от излизане пред аудитория, тревожност, несъзнателно стискане на зъбите в напрегнати ситуации… Трудно бихте свързали всичко това със сърцето, нали? Бъдете нащрек и не игнорирайте симптомите – ранното им диагностициране може да ви спести много усложнения занапред!

Гроздово семе подпомага нормалното състояние на сърцето и сърдечно-съдовата система. Допринася за намаляването на „лошия” холестерол и намалява риска от коронарни нарушения. Има благоприятен ефект при високо кръвно налягане и успокоява сърдечния пулс. Спомага за повишаване нивата на „добрия” холестерол.

Гроздово семе укрепва кръвоносните съдове и капилярите и благоприятства кръвообращението. Положителният ефект на продукта върху циркулацията на кръвта, се изразява и в редуциране на подуванията по краката, явили се в резултат от продължително седене или стоене на едно място.

При състаряване на кожата:

С възрастта кожата губи свежия си вид, набръчква се и се отпуска. Жените, които държат на външния си вид, трудно биха понесли тези негативни промени, затова и често се случва те да предприемат крайни мерки, за да върнат времето назад. За щастие има далеч по-лесни и безопасни решения!

Гроздово семе оказва изключително въздействие върху състоянието на кожата: намалява бръчките, включително линиите около очите и увеличава плътността на кожата на лицето.

Благодарение на мощния си антиоксидантен ефект, Гроздово семе предпазва колагена в кожата от свободните радикали и го подсилва.

Гроздово семе предпазва кожата от UV радиацията.

Приложение:
Екстрактът от гроздово семе допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата, съединителната тъкан и кръвоносните съдове.

Забележки:
Консултирайте се с лекар ако приемате медикаменти, влияещи върху агрегацията на тромбоцитите. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
По 1 капсула 2 пъти дневно.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Екстракт от гроздово семе (GrapeSeedRich®)
екстракт от гроздово семе (100:1),
стандартизиран до 95% полифеноли и 80% проантоцианидини
50 mg 100 mg


Други съставки: Оризово нишесте, желатино капсула (желатин, пречистена вода),растителен магнезиев стеарат (лубрикант).


18,77 лв. 12.30лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Гроздово семе 50 мг 60 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт за нормалното функиониране на сърдечна система Гроздово семе 50 мг 60 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.