Guarana Shot /20 x 25 ml./

Продукт №: G003588
Код на производителя: 4119

Енергизираща хранителна добавка

  • Марка:

Guarana Shot е съставен от гуаранов екстракт, който дава енергия на тялото и има благоприятно действие върху дейността на музъка. Гуараната съдържа кофеин, който има релаксиращ ефект върху мускулите и белия дроб и спомага за топенето на мазнините. 

Продуктът съдържа още магнезий, минерал подпомага дейността на сърцето по време на натоварващи тренировки ускорява процеса на произвеждане на тестостерон в тялото. Магнезият има благоприятно действие върху имунната и нервната система, както и цялостното благосъстояние на тялото. Освен това, той намалява възможността от наранявания по време на тренировка и заздравява ставите. 
 
Към Guarana Shot е добавен и витамин B6, който е особено полезен в протеиновата абсорбация в тялото и е стимулатор на мозъчната дейност и нервната система и предотвратява мускулните схващания. 

97.41лв.

Начин на приемане

Консумира се един път на ден преди тренировка.

Каква цел има

  • За увеличаване на енергията.
  • За топене на излишните мазнини.
  • За намаляване на умората.
  • За подобряване дейността на нервната и имунната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 20
Количество в опаковка 20 ампули
Количестно на доза 1.00 ампули
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 4.4 мг. 400%
Витамин B6 (Пиродоксин) 5.6 мг. 400%
Магнезий 600 мг. 160%
Пантотенова киселина 24 мг. 400%
Въглехидрати 31.6 гр. 0%
Гуарана 6000 мг. 0%
Кофеин 600 мг. 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Guarana Shot /20 x 25 ml./

Добави коментар
Енергизираща хранителна добавка Guarana Shot /20 x 25 ml./ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на , моля свържете се с нас на 0879202042.