H2Oxpell + liquid 500мл

Продукт №: G002116
Код на производителя: h2ol

Отводяване и пречистване на организма.

  • Марка:

H2O Xpell е хранителна добавка, на таблетки , базирана на растителни съставки, които помагат за подобряване на отделителната функцията, за по-добро отводняване и пречистване на организма.


76.53лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

20мл дневно

Каква цел има

За отводняване на организма.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25 дози
Количество в опаковка 500мл
Количестно на доза 20.00мл

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към H2Oxpell + liquid 500мл

Добави коментар
Отводяване и пречистване на организма. H2Oxpell + liquid 500мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на , моля свържете се с нас на 0879202042.