Хайфлекс шипка 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005938
Код на производителя: PV - 56

При костно-ставни проблеми

Хайфлекс шипка 60 желатинови капсули PureVital съдържа много и разнообразни съставки, които комплексно поддържат и възстановяват мобилността и гъвкавостта на ставите и сухожилията. Продуктът помага за облекчаване болката при артритни състояния, възстановява подвижността на ставите и има противовъзпалително действие при навяхвания. Хранителната добавка поддържа костите и скелетната мускулатура и стимулира възстановяването на хрущялите. В допълнение ХАЙФЛЕКС Шипка оказва благоприятен ефект върху имунната система.

Една капсула Хайфлекс Шипка съдържа:

Шипка - 300.000 мг: Съдържа Витамин С , А, Е, Р, В1, В2, К, незаменими мастни киселини Омега - 3 и Омега -6, флавоноиди и др. Шипката е мощен антиоксидант, чиито силно изразени противовъзпалителни свойства се използват за поддържане и възстановяване подвижността на ставите и за облекчаване на болката и дискомфорта при артритни състояния.


Бромелаин - 50.000 мг: Бромелаинът е биоактивен природен ензим, извлечен от стъблото и плодовете на ананас, който разгражда протеините в човешкото тяло. Известен още като "лечебно чудо за ставите", бромелаинът оказва силно противовъзпалително действие при артрит, ставни травми и навяхвания. 


Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат) - 37.750 мг: Витамин Е е най-известен като мастно-разтворим "ловец на свободни радикали". Точно като витамините А и C, той защитава клетките на тялото срещу агресивни кислородни съединения и токсините в околната среда. Витамин Е може да забави по този начин преждевременното стареене и да предотврати клетъчното увреждане, водещо до заболяване или дори дегенерация на клетки.


Цинк - 35.010 мг: Цинкът участва в обмяната на белтъците, липидите и въглехидратите. Много е важен за производството на колаген. Допринася за образуването на мрежа от влакна, които улавят червените кръвни клетки и така ускорява заздравяването на раните. Предпазва от преждевременно стареене. поддържа имунната система, доброто състояние на кожата и косата. Има благоприятен ефект върху половите органи. Цинкът също така е силен антиоксидант. В комбинация с витамин А поддържа зрението.


Дяволски нокът - 20.000 мг: Използва се за болки в мускулите и сухожилията, намалява възпалението и облекчава болката в гърба и шията. Дяволският нокът дава положителни резултати при проблеми с храносмилането и при висок холестерол.


Хиалуронова киселина - 10.000 мг: Хиалуроновата киселина изгражда междуклетъчното вещество при бозайниците и може да бъде намерена в множество от човешките органи и тъкани – кожа, клапите на сърцето, стъкловидното тяло на окото, ставния хрущял и синовиалната течност, както в съеденителната, епителна и нервна тъкан. 


Колаген от хрущял - 7.500 мг: Колагенът е основна съставка на ставните хрущяли и съединителната тъкан и има ключово значение за правилното им функциониране. Приемането на колаген помага за поддържане на костите, съединителната тъкан, ставния хрущял и скелетната мускулатура. 


Селен - 0.092 мг: Селен е един от най-важните микроелементи, необходими за нашия организъм. Той е ко-фактор в редица ензими, които предпазват клетките от токсичното действие на прекисните радикали. Това определя антиоксидантното му действие. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. Тези желатинови капсули се пълнят с ценните витамини, минерали и фитохимикали на хранителните добавки. Желатиновите капсули се разтварят напълно от 15 до 30 минути след поглъщането в стомашно-чревния тракт, като по този начин освобождават хранителните добавки.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


50,09 лв. 35.50лв.

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Хайфлекс шипка 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
При костно-ставни проблеми Хайфлекс шипка 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.