Хайфлекс Тамян + 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005937
Код на производителя: PV - 55

При костно-ставни проблеми

Хайфлекс Тамян + 60 желатинови капсули PureVital допринася за доброто състояние на ставите и за по-дълго запазване на тяхната подвижност. Хайфлекс Тамян има положителен ефект върху неприятните симптоми – болка, скованост, схващане и укрепва хрущялите и гъвкавостта на ставните връзки.


Една капсула Хайфлекс Тамян съдържа:

Тамян - 170.000 мг: Съдържащите се в смолата бозвелови киселини могат да инхибират подпомагащата възпаления 5-липоксигеназа. Благодарение на противовъзпалителните си свойства тамянът се прилага съпътстващо при терапията на възпалителни заболявания например на ставите или червата.


Куркума (корен) - 160.000 мг: смилане, особено на мазнини. Куркумата е един вид естествено противовъзпалително средство без стероиди, което може да се поема цял живот без странични ефекти.


Топола (кора) - 105.000 мг: В кората на тополата (Populi cortex) се намират количествено интересни феноли като например фенол гликозиди, към които принадлежи салицинът. Салицинът може да се опише като естествена форма на аспирин (ацетилсалицилова киселина). Салицинът притежава естествени противовъзпалителни, спазмолитични, антибактериални и аналгетични свойства.


Куркума (екстракт 90%) - 31.000 мг: Куркумата (Curcuma Longa) съдържа така наречените куркуминоиди с благоприятни за здравето свойства. Те могат да потиснат по естествен начин разпространението на възпаления чрез СОХ-2 ензими. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Картофени фибри - 30.000 мг: Картофените влакнини помагат за нормалното функциониране на стомашно-чревната система и съдействат на организма в борбата му със сърдечно-съдовите заболявания. 


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите.


50,09 лв. 35.50лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За здрави кости и стави.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Други ставни продукти Виж всички 21 продуктa

Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме  да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Хайфлекс Тамян + 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
При костно-ставни проблеми Хайфлекс Тамян + 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други ставни продукти на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.