Хайфлекс Зеленоуста Мида 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005936
Код на производителя: PV - 54

При костно-ставни проблеми

Хайфлекс Зеленоуста Мида 60 желатинови капсули PureVital предпазва от артрит, облекчава болката в ставите, действа противовъзпалително и повишава нашата подвижност.  Освен това зеленоустата мида е известна със заздравителния си ефект върху структурата на костите и зъбите. В комбинация с противовъзпалителните свойства на джинджифила и възстановителното действие на метилсулфонилметана, Хайфлекс Зеленоуста мида предлага естествено лечение на ставни проблеми и възстановява свободата на движението. 

 

Една таблетка Хайфлекс Зеленоуста Мида съдържа:

Зеленоуста мида - 130.000 мг: Зеленоустите миди отдавна са оценени за техните положителни ефекти върху функционирането на ставите. Запазващото ставите действие на зеленоустата мида се обяснява със съставки, наречени глюкозаминогликани, както и с особените омега-3 мастни киселини. 


Джинджифил (корен) - 200.000 мг: Джинджифиловият корен съдържа вискозен балсам (Олеорезин) от етерични масла и люта компонента - джинджероли и шоаголи. Стритият на прах корен от джинджифил притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Използва се като средство против гадене и повръщане и има стимулиращ ефект спрямо стомашния сок, слюнката, формирането на жлъчния сок, както и функционирането на червата. 


Метилсулфонилметан (MSM) - 90.000 мг: MSM или метилсулфонилметан е органична, биологично активна форма на сяра и се намира във всички живи организми. Веществото има действително забележителни превантивни и терапевтични свойства.


Картофени фибри - 50.000 мг: Картофените влакнини помагат за нормалното функциониране на стомашно-чревната система и съдействат на организма в борбата му със сърдечно-съдовите заболявания.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


55,66 лв. 39.80лв.

Начин на приемане

По 1-2 таблетки дневно.

Каква цел има

За здрави кости и стави.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Други ставни продукти Виж всички 21 продуктa

Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме  да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Хайфлекс Зеленоуста Мида 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
При костно-ставни проблеми Хайфлекс Зеленоуста Мида 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други ставни продукти на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.