Hand & Finger Strenghtener

Продукт №: G002490
Код на производителя: 14606

Фитнес уред

Едва ли има нещо по-важно от здравото ръкостискане за един амбициозен мъж. Усещането, че притежаваш силата да смачкаш ръката на човека отсрещаможе да ти даде незаменима увереност и недвусмислено показва кой е алфа мъжкият. 

Заради тази причина от  EVERLAST създадоха Hand & Finger Strenghtener. Това е  удобен уред, с който можеш по всяко време да направиш една ефективна тренировка за пръстите и дланта. За разлика от други подобни уреди, с Hand & Finger Strenghtener тренираш балансирано всеки пръст поотделно, като можеш да обърнеш повече внимание на тези, които имат по-голяма нужда. 

Hand & Finger Strenghtener е идеалният уред за аматьори и  професионални спортисти. Ергономичната форма създава удобство на дланта. Отделните и пружини с бутони за всеки пръст дават невероятна сила на цялата ръка.  
 
С Hand & Finger Strenghtener развиваш силата, издръжливостта и координацията на ръцете. Освен това, усъвършенстваш контрола върху всеки пръст, включително безимения, който често не участва ефективно в силовата тренировката.

С Hand & Finger Strenghtener тренираш не само ръката и пръстите, а и мускулите на предмишницата, които са свързани с пръстите, по начин, какъвто не си си и представял. 

За още по-голямо удобство, Hand & Finger Strenghtener се продава в комплект с елегантно калъфче. 

16.31лв.

За Фитнес Виж всички 1144 продуктa

фитнес

Коментари към Hand & Finger Strenghtener

Добави коментар
Фитнес уред Hand & Finger Strenghtener не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фитнес на EVERLAST, моля свържете се с нас на 0879202042.