Evening Primrose Oil Cold Pressed 500 мг 120 Softgels

Продукт №: G002326
Код на производителя: 14738

Масло от иглика

Местен вид за Северна Америка, вечерната иглика е малко диво растящо цвете с кратък вегетационен период, което не представлява истинска иглика. Когато европейците го откриват и донасят в Европа, неговите загатнати способности да лекува кожни болести и пресни рани бързо му печелят името „Кралски лек за всичко”. В момента Evening primrose(вечерната иглика) се отглежда в повече от 30 страни, а маслото, добивано от семената, се продава под формата на хранителна добавка  и голям източник на линолова киселина. Маслото от вечерна иглика не е източник единствено на тази киселина, но и на така наречената гамолениевакиселина (позната още като гама-линоленова киселина или GLA). Тази мастна киселина, която се  произвежда в тялото от линолова киселина, има много важни свойства. Тя се трансформира в организма до ейкозаноиди, хормоно-подобни химични вещества, които включват простагландините. Простагландините помагат за контролирането на такива процеси като възпалението, тромбите и синтеза на холестерол.
 
HAYA Evening Primrose Oil студено пресован продукт, без употреба на разтворители като хексани се предлага в количества от 500mg.

 
41,61 лв. 30.00лв.

Начин на приемане

Типичната дневна дозировка варира в границите 500 – 1500 mgs; приемайте 1 драже,1-3 пъти на ден с храна.

Каква цел има

» Може да окаже положителен ефект върху сърдечносъдовата система
» Насърчава здравето на гърдите
» Спомага за добро тегло
» Стимулира здрава имунна система
» Насърчава облекчение при симптоми на PMS
» Показва способност да намалява треперенето, вследствие употребата на литий при маниакална депресия
» Подпомага здравето на ставите
» Поддържа здравето на кожата

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 120 Softgels
Количестно на доза 1.00 Softgels

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Evening Primrose Oil Cold Pressed 500 мг 120 Softgels

Добави коментар
Масло от иглика Evening Primrose Oil Cold Pressed 500 мг 120 Softgels не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.