Green Tea Extract 500 мг 120 таблетки

Продукт №: G002303
Код на производителя: 15681

Зелен чай

HAYA LABS Green Tea Extract 500mg / 60 Caps.

 
HAYA LABS Green Tea e хранителна добавка с натурален екстракт от зелен чай, активна съставка с доказани свойства по отношение на тонус, енергия, концентрация и изгаряне на мазнини.
 
 
Предимства:
 
  • Повишава тонуса и концентрацията
  • Намалява умората
  • Увеличава енергията
  • Мощен антиоксидант
  • Насърчава изгарянето на мазнини
  • Подпомага функциите на сърцето и черния дроб
 
Зелен чай е един от най-мощните антиоксиданти, който е познат с полезните си свойства от дълбока древност. Той е богат източник на катехини, растителни антиоксиданти, които имат свойства да предпазват клетките от вредни влияния и да забавят процесите на стареене. 
 
Зеленият чай увеличава енергията и издръжливостта, спира усвояването на въглехидрати и насърчава здравословната загуба на мазнини. Той подпомага сърдечната дейност и намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.
 
 
Мощна защита и подкрепа за цялото тяло – поръчай HAYA LABS Green Tea сега!

67,21 лв. 55.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 1 таблетка 1-3 пъти дневно.

Каква цел има

Зеленият чай стимулира нервната система, намалява умората, подобрява концентрацията и неутрализира симптомите на стрес. Растителния екстракт подпомага здравето на черния дроб, спира възпалителните процеси в тялото, поддържа плътността на костите и намалява риска от развитие на остеопороза. Освен това, съставката подобрява състоянието на кожата и има силно имуностимулиращо действие.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 120 Tabs.
Количестно на доза 1.00 Tabs.
Съставка Грамаж Процент
Екстракт от зелен чай 500mg 0%

За Зелен чай Виж всички 21 продуктa

Зеленият чай е силен антиоксидант който стимулира хормона норадреналин, който спога за бързото изгаряне на мазнините и калориите. Зеленият чаъ съдържа голямо количество витамин C. Консумирането на умерени количества зелен чай поддържа тонуса, поради съдържащия се в него кофеин. Помага при преумора и продължителна работа, изостря ума.

Коментари към Green Tea Extract 500 мг 120 таблетки

Добави коментар
Зелен чай Green Tea Extract 500 мг 120 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зелен чай на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.