L-DOPA Mucuna Pruriens Extract 90 капс

Продукт №: G002304
Код на производителя: 15682

Хранителна добавка

HAYA LABS Mucuna Pruriens (98% L-DOPA) 60mg 90 Caps.
 

HAYA LABS Mucuna Pruriens е напълно натурална хранителна добавка под формата на удобни за приемане капсули, увеличаваща производството на хормон на растежа, оказва подкрепа в процесите на възстановяване и подобрява психическото състояние.
 
Предимства:
 
  • Увеличава синтеза на хормон на растежа
  • Ускорява възстановяването
  • Съдейства за доброто психическо здраве
  • Насърчава изграждането на мускулна маса
  • Стимулира метаболизма
  • Подпомага половата функция
  • Елиминира стреса
  • Неутрализира риска от Паркинсон
 
HAYA LABS Mucuna Pruriens съдържа натурален екстракт от мукуна пруриенс с 98% съдържание на естествената аминокиселина L-допа, която повишава синтеза на хормон на растежа, подпомага изграждането на чиста мускулна маса и подобрява метаболизма на глюкозата в организма. L-допа съдейства за добрата кординация на движенията и укорява процесите на възстановяване. Също така, тази аминокиселина увеличава либидото и има благоприятно действие върху половата функция.
 
 
Възползвай се от ефекта на HAYA LABS Mucuna Pruriens още днес!

65,53 лв. 52.50лв.

Начин на приемане

Приемайте 1-2 пъти дневно по 1 капсула.

Каква цел има

HAYA LABS Mucuna Pruriens повишава нивото на невротрансмитера допламин, който има ключова роля за доброто настроение, елиминира състояния на депресия и оказва подкрепа при физически и психически стрес. L-допа съдейства при лечение и превенция на Паркинсон, влияе добре на хора със забавено физическо развитие и има антиодепресантно действие.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90 Caps.
Количестно на доза 1.00 Caps.

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към L-DOPA Mucuna Pruriens Extract 90 капс

Добави коментар
Хранителна добавка L-DOPA Mucuna Pruriens Extract 90 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.