Long Jack 100:1 / 100mg / 60 Caps.

Продукт №: G002308
Код на производителя: 15683

Билков стимулатор

HAYA LABS  LongJack 100:1 е мощен билков стимулатор с натурален екстракт от растението Eurycoma longifolia jack, който увеличава нивата на тестостерон, подобрява мъжката потентност и увеличава нивата на енергия в организма. Предимства:
 
  • Увеличава силата и енергията
  • Намалява умората
  • Подобрява потентността
  • Забавя процесите на стареене
  • Стимулира производството на тестостерон
  • Увеличачва нивата на АТФ енергия
  • Намалява вредния холестерол
  • Тонизиращо действие
  • Подобрява настроението
 
HAYA LABS  LongJack 100:1 съдържа естествен екстракт от  растението Eurycoma longifolia Jack, действащ като естествен афродизиак и качествен стимулант на мъжката потентност и свободното производство на тестостерон. В състава на LongJack влизат куазин, нео-куазин и глуакарубин - съставки с антибактериални и противовирусни свойства, които контролират нивата на кръвната захар и действат като мощни антиканцерогени.  

Екстрактът от LongJack има тонизиращо декствие, стимулира когнитивната функция и подобрява настроението.
 
 
Поръчай HAYA LABS  LongJack 100:1 на гарантирано най-ниска цена още днес!

70.58лв.

Начин на приемане

 Приемайте 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Каква цел има

Всяка капсула HAYA LABS  LongJack намалява вредния холестерол, забавя процесите на стареене и увеличава производството на АТФ - основен източник на енергия в организма. От друга страна, вискоите нива на тестостерон в организма създават подходящи условия за интензивен мускулен растеж и повишаване на силата и издръжливостта.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60 Caps.
Количестно на доза 1.00 Caps.

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Long Jack 100:1 / 100mg / 60 Caps.

Добави коментар
Билков стимулатор Long Jack 100:1 / 100mg / 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.