Valerian 250 мг 120 вакумирани капсули

Продукт №: G002322
Код на производителя: 14825

Валериан

Валериан (Valeriana officinalis) е многогодишно растение, местен вид за Северна Америка и Европа, с розови цветове, които растат върху грудков корен(коренище). Коренът се прибира, когато растението достигне 2 години, като притежава редица важни вещества, включващи валепотриати, валеренова киселина и други етерични масла. Валерианът се използва като агент за успокояване на нервната система в отговор на стреса и като насърчаващо средство за спокоен сън. Макар в последните години да се предоставят и други агенти с подобни ползи, той все още е един от най-популярните билкови препарати на пазара и широко се използва в Европа. Валерианът притежава силен аромат, който може да се сметне за неприятен. Това е очаквана характеристика и не би трябвало да се възприема като индикатор за „лоша партида”.


HAYA Labs Valerian 250mg се предлага в опаковка от 120 вегетариански капсули стандартизирана билка.


Научните изследвания сочат:
» Подпомага здравия сън
» Проучванията показват, че валерианът вероятно участва в модулиране на мозъчната дейност
» Поддържа здравословното отпускане на организма
» Полезен за намаляване на напрежението в гладките мускули на стомашно-чревната система


Типичната дневна дозировка варира в границите 250 – 500 mgs; приемайте 1-2 капсули, 30-40 минути преди лягане.


47,05 лв. 37.50лв.

Начин на приемане

Типичната дневна дозировка варира в границите 250 – 500 mgs; приемайте 1-2 капсули, 30-40 минути преди лягане.

Каква цел има

HAYA Labs Valerian 250mg подпомага здравия сън. Проучванията показват, че валерианът вероятно участва в модулиране на мозъчната дейност и поддържа здравословното отпускане на организма. Полезен за намаляване на напрежението в гладките мускули на стомашно-чревната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 120 Vcaps.
Количестно на доза 1.00 Vcaps.

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Valerian 250 мг 120 вакумирани капсули

Добави коментар
Валериан Valerian 250 мг 120 вакумирани капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.