Хепалон 20 твърди желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005939
Код на производителя: PV - 58

За здрав черен дроб

Хепалон 20 твърди желатинови капсули PureVital съдържа екстракт от Бял трън с активно вещество Силимарин, което оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Продуктът спомага за детоксикация на организма, вследствие злоупотреба с алкохол, лекарства и хронични интоксикации. Силимарин е едно от малкото вещества, които стимулират регенерацията на чернодробните клетки и има цялостен ободряващ ефект върху организма.

Една капсула Хепалон съдържа:

Силимаринов екстракт 46% - 234.780 мг: Силимаринът е активното вещество в билката Бял Трън. Белият трън се използва от векове като „тоник” за черния дроб и често се нарича негов „протектор”, поради силните му детоксикиращи свойства. Има мощни антиоксидантни свойства, тонизиращ и ободряващ ефект върху цялостното състояние на организма. Силимаринът се използва за подпомагане и подобряване функциите на черния дроб, помага за понижаване нивата на холестерола, подобряване функцията на бъбреците и при заболявания като дерматит, екзема и псориазис.


Овесено брашно - 165.220 мг: Овесеното брашно съдържа манган, йод, цинк и други микроелементи, които са необходими за функционирането на нервната система. Те допринасят за подобряването и оптимизирането на зрението. Овесеното брашно съдържа и всички незаменими аминокиселини, микроелементи и витамини, от които имат нужда жените по време на менопаузата.


16,70 лв. 12.00лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Хепалон 20 твърди желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрав черен дроб Хепалон 20 твърди желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.