HERBAL BURN 120 капсули

Продукт №: G001170
Код на производителя: PN1723

Билков фетбърнър

HERBAL BURN 120 капсули е фетбърнър, който не съдържа стимуланти и спада към липотропния клас продукти за отслабване, което го прави подходящ за употреба от по-широк кръг хора и през целия ден. Във формулата няма да откриете синтетични аналози и забранени вещества, както и спорни такива. Herbal Burn действа по няколко основни направления. На първо място Хром Пиколинат, Алфа Липоева Киселина и билката Гимнема Силвестре регулират високите нива на кръвна захар, както и инсулиновата чувствителност. Това създава благоприятна среда в тялото за изгаряне на мазнини. Худия Гордини и аминокиселината Л-Тирозин влияят върху мозъчните химикали и въздействат върху високия апетит. Л-Карнитинът стимулира сърдечната функция, функцията на черния дроб и транспортирането на мазнините в митохондриите, където се изгарят за енергия. Последното съчетание включва екстракт от зелен чай, чай от олонг и екстракт от червен пипер, които имат силен антиоксидантен ефект, ускоряват метаболизма и храносмилането на хранителните вещества. Неговата формула е изградена изцяло от натурални съставки, които действат синергично и имат единствено здравословни ползи за тялото. Herbal Burn е напълно безопасен и стимулира общото здраве на организма, което съпътства редуцирането на теглото. Подходящ за хора, които са чувствителни към стимуланти. Неговия прием се препоръчва при висока кръвна захар, завишен апетит и влошена функция на черния дроб. Herbal Burn e подходящ за хора с високо кръвно налягане и сърдечни проблеми.

 

Начин на употреба:
1 капсула сутрин и следобед, преди хранене.


37.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 2-4 капсули дневно с 200 мл вода, сутрин и преди тренировка.

Каква цел има

Продукта се използва за намаляване на теглото и топене на мазнините.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Хром 120мкг. 0%
Л-Тирозин 150мг. 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към HERBAL BURN 120 капсули

Добави коментар
Билков фетбърнър HERBAL BURN 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.