HexForce ™ Knee / Elbow / Shin Pad / № 6440R

Продукт №: G004046
Код на производителя: 12079

Универсален протектор

Той е разполага със уникална 9 мм Hex™ подложка за още по-качествена защита и HDC ™ Moisture Technology Management технология за управление на влагата и температурата, която поддържа кожата суха и придава допълнителен комфорт. HexForce ™ Knee / Elbow Pad предлага универсална помощ за лактите, колената, прасците и предмишниците. Гъвкавата компресираща материя позволява плътно прилепване, като същевременно поддържа мускулите топли и активни, за да няма риск от травми по време на интензивно трениране.


92.41лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

За Аксесоари и Фитнес облекло Виж всички 690 продуктa

Аксесоари и Фитнес облекло- тук можете да намерите всички аксесоари и облекло за фитнес , ръкавици, колани, фитили, тениски, фитнес шорти, накитници, шейкъри, дъмбели, тежести и много други тренировъчни фитнес аксесоари които са ви необходими за една добра тренировка.

Коментари към HexForce ™ Knee / Elbow / Shin Pad / № 6440R

Добави коментар
Универсален протектор HexForce ™ Knee / Elbow / Shin Pad / № 6440R не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аксесоари и Фитнес облекло на McDavid, моля свържете се с нас на 0879202042.