Хиалуронова киселина 120 мг х 150 капсули Super Diet

Продукт №: G005948
Код на производителя: 11380

Естествен продукт за здрава и еластична кожа

Хиалуронова киселина 120 мг х 150 капсули Super Diet задържа влагата в кожата, запазвайки я еластична и гладка. Ако количеството на хиалуроновата киселина намалее, кожата става суха и сбръчкана. След 35 годишна възраст, кожата губи с около 3% от ценната молекула. Недостигът на витамин С, цинк, желязо, магнезий и др. допълнително спомагат за бързото намаляване на хиалуронова киселина. Френската марка марка Super Diet предлага специалната формула Хиалуронова киселина в комбинация с витамин С. Витаминът е от изключително значение, защото допринася за производството на колаген. Колагенът, точно колкото и хиалуроновата киселина, са най-важните компоненти за красива, гладка и свежа кожа, без бръчки. Хиалуроновата киселина задържа влагата в кожата, запазвайки я еластична и гладка. Ако количеството на хиалуроновата киселина намалее, кожата става суха и сбръчкана. След 35 годишна възраст, кожата губи с около 3% от ценната молекула. Недостигът на витамин С, цинк, желязо, магнезий и др. допълнително спомагат за бързото намаляване на хиалуронова киселина. Френската марка марка Super Diet предлага специалната формула Хиалуронова киселина в комбинация с витамин С. Витаминът е от изключително значение, защото допринася за производството на колаген. Колагенът, точно колкото и хиалуроновата киселина, са най-важните компоненти за красива, гладка и свежа кожа, без бръчки.

Приложение:
Допринася за поддържането на нормалното образуването на колаген и нормалната хидратация и еластичност на кожата.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни или кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 капсули на ден, за предпочитане сутрин.

 

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Хиалуронова киселина 40 mg 120 mg
Витамин С (аскорбинова киселина) 26.6 mg 80 mg


Други съставки: Рибен желатин (капсула), оризово нишесте, талк.


86,80 лв. 54.50лв.

За Козметични Продукти Виж всички 9 продуктa

Козметичните продукти в тази категория са подбрани от най-качествените марки с естесвени съставки за по добро здраве и външен вид. Здравето ни е най-важното нещо, а когато сме здрави- това личи и отвън.

Коментари към Хиалуронова киселина 120 мг х 150 капсули Super Diet

Добави коментар
Естествен продукт за здрава и еластична кожа Хиалуронова киселина 120 мг х 150 капсули Super Diet не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Козметични Продукти на Super Diet, моля свържете се с нас на 0879202042.