Хиалуронова Киселина с МетилСулфонилМетан 60 капс Now Foods

Продукт №: G001964
Код на производителя: 3156

Ставен продукт - Hyaluronic Acid с MSM

Хиалуронова Киселина с МетилСулфонилМетан 60 капс Now Foods е гликозаминогликан, вещество, свързващо се с колаген и еластин, за да формира хрущяли. Хиалуронова Киселина не само помага за поддържането на хрущялите, които правят ставите силни и гъвкави, но и увеличава притока на синовиална течност, която служи като смазка за ставите. Хиалуронова Киселина се съдържа във всяка тъкан в човешкото тяло, и се свързва с много важни функции. Спомага за изхвърлянето на токсини от и пренасянето на хранителни вещества до клетките на места без приток на кръв, като хрущялите. Подпомага водната задръжка в други тъкани в човешкото тяло. В най-голяма концентрация се среща в извънклетъчната матрица, което е пространството между клетките изпълнено с течност. Хиалуронова Киселина задържа влагата в извънклетъчната матрица, поддържа колагена и еластина хидратирани като по този начин придава на тялото по-жизнен и свеж вид. Hyaluronic Acid се използва също в козметиката за хидратиране на кожата, за ускоряване процеса на заздравяване при рани. Продуктът на NOW има добавен MSM (МетилСулфонилМетан). Това е вещество, което се съдържа в тъканите на всички живи същества. Храни, които не са пресни, не съдържат MSM, той се свързва с влагата и се изпарява заедно с нея. Подобно на Глюкозамин (Glucosamine) и Хондроитин (Chondroitin), и MSM осигурява суров материал за ставите и хрущялите.

Начин на употреба: 2 капсули, 1-2 пъти дневно с храната.


73,75 лв. 52.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно.

Каква цел има

За поддържане на здрави стави и сухожилия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Комплексни ставни продукти Виж всички 36 продуктa

Всички ствани формули имат едно и също действие, комплексните ставни продукти съдържат благоприятстващи съставки които подпомагат за укрепването и опазаването на всички стави сухожилия. Ставите и хрущялите са най-важните структури в човешкия организъм.Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Хиалуронова Киселина с МетилСулфонилМетан 60 капс Now Foods

Добави коментар
Ставен продукт - Hyaluronic Acid с MSM Хиалуронова Киселина с МетилСулфонилМетан 60 капс Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни ставни продукти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.