Хидраплениш 500 мг 30 капс Nature's Way

Продукт №: G005012
Код на производителя: 15600

Естествен продукт за здрава коса, кожа и нокти

Хидраплениш 500 мг 30 капс Nature's Way благоприятства нормалното състояние на опорно-двигателния апарат, косата, кожата, ноктите. Богатият, активен състав на продукта подпомага задържането на влагата в кожата и въздейства положително върху съединителната тъкан на ставите и повърхността на хрущяла, активира производството на ставна течност и поддържа нормалния водно-солеви обмен в организма.

HydraPlenish видимо подобрява състоянието на кожата, ноктите, косата и зъбите, и се грижи за нормалното функциониране на опрно-двигателния апарат. Специалният белтък, наречен колаген е определя за състоянието на кожата, косата, ноктите, зъбите и костите. Колагенът слепва клетките в организма и поддържа здравината и еластичността на тъканите и органите. След около 30 годишна възраст обаче, синтезът на колаген рязко намалява, в резултат на което кожата губи своите свежест и започва да старее, заедно с това се влошава и състоянието на косата, ноктите, зъбите, мускулите и костите. Постепенно се появяват болки в ставите, а стойката се изменя.

Приложение:

За овлажняване и подмладяване на кожата. Изглаждане на преждевременните бръчки и смазване на ставите. За здрави стави.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно. За интензивна употреба - по 4 капсули дневно.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Биоклетъчен Колаген II ™
в който се съдържат:
1 000 mg 2 000 mg
Хидролизиран колаген тип II 600 mg 1 200 mg
Хондроитин сулфат 200 mg 400 mg
Хиалуронова к-на 100 mg 200 mg
Въглехидрати < 1 g < 2 g
Диетични фибри < 1 g < 2 g

41,73 лв. 25.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули дневно.

Каква цел има

За смазване на ставите и овлажняване на кожата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Хидраплениш 500 мг 30 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за здрава коса, кожа и нокти Хидраплениш 500 мг 30 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.