Хидраплениш 500 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004668
Код на производителя: 15601

Естествен продукт за здрави кости

Хидраплениш 500 мг 60 капсули Nature's Way благоприятства нормалното състояние на ставите и поддържа косата, кожата и ноктите,  при които с напредването на възрастта настъпват промени. Хиалуроновата киселина в HydraPlenish задържа влагата в кожата, изпълва бръчките в дълбочина и провокира производството на колаген. Комбинираните съставки в HydraPlenish въздействат положително върху съединителната тъкан на ставите и повърхността на хрущяла, активират производството на ставна течност, нормализират водно-солевия обмен в организма, подобряват значително състоянието на кожата, ноктите, косата и зъбите! Здравето на опорно-двигателаната система, както и състоянието на кожата, косата и зъбите, зависи от специален белтък, наречен колаген. Той слепва всички клетки в организма и регулира здравината и еластичността на тъканите и органите. С възрастта обаче, синтезът на колаген намалява, в резултат на което кожата започва да старее, влошава се състоянието на ноктите, косата и зъбите, мускулите. Появяват се болки в ставите и изменение в стойката.

Приложение:
Допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата и ставите.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишавапрепоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно. За интензивна употреба - по 4 капсули дневно.

 

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Биоклетъчен Колаген II ™в който се съдържат: 1 000 mg 2 000 mgХидролизиран колаген тип II
600 mg 1 200 mg
Хондроитин сулфат 200 mg 400 mg
Хиалуронова к-на 100 mg 200 mg
Въглехидрати < 1 g < 2 g
Диетични фибри < 1 g < 2 g

83,49 лв. 50.10лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Хидраплениш 500 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за здрави кости Хидраплениш 500 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.