Хидраплениш & МСМ 750 мг 30 капс Nature's Way

Продукт №: G005011
Код на производителя: 15602

Естествен продукт за подмладяване на кожата

Хидраплениш & МСМ 750 мг 30 капс Nature's Way заздравява костите и кожата, и подпомага смазването на ставите и предоставя точното количество висококачествен хидролизиран колаген. След 30 годишна възраст, действието на колагена и еластина намалява, а нивото на микроелементите и витамините, стимулиращи производството на колаген рязко спада. Следствие на това се появяват бръчките и отпуснатата кожа. Колагенът е основния белтък в съединителната тъкан, като около 23% от него се намират в черепните кости, 50% в хрущялите, 64% в роговицата на окото и около 74% – в кожата. Колагенът е основен компонент на сухожилията, хрущялите, ставните връзки, зъбите и костите. Колагенът и еластинът са най-важните за красотата и здравето на кожата белтъци. Те осигуряват на кожата хидратация, свежест и еластичност. Благодарение на тях, тя е здрава и без бръчки. Недостигът на колаген се отразява и върху костите, като този процес може да прерасне в остеопороза. Комплексът от съставки в HydraPlenish осигурява най-необходимото за вашите кожа и стави. Той доставя хидролизиран колаген тип II, хондроитин сулфат, хиалуронова киселина и метилсулфонилметан (МСМ). Метилсулфонилметан поддържа в добро здраве различните видове съединителна тъкан и заедно с това действа антидепресивно и въздейства добре на храносмилателната система. Хиалуроновата киселина също е от огромно значение както за здравето на ставния хрущял, така и за запазването на влагата в кожата. Хондроитин сулфат ускорява зарастването на костите и възстановяването на ставите при остеоартрит и заедно с това намалява риска от инфаркт и атеросклероза. Hydraplenish противодейства на някои кожни раздразнения, поддържа кожата в много добро състояние, забавя кожните процеси на преждевременно стареене, омекотява мимческите бръчки, укрепва косата и ноктите, противодейства при косопа.

Приложение:
За овлажняване и подмладяване на кожата, изглаждане на преждевременните бръчки и смазване на ставите. За здрави стави.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно. За интензивна употреба - по 4 капсули дневно.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Биоклетъчен Колаген II ™
в който се съдържат:
1 000 mg 2 000 mg
Хидролизиран колаген тип II 600 mg 1 200 mg
Хондроитин сулфат 200 mg 400 mg
Хиалуронова к-на 100 mg 200 mg
MSM (метилсулфонилметан
като OptiMSM®)
500 mg 1000 mg

41,73 лв. 27.30лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули дневно.

Каква цел има

За изглаждане на кожата и премахване на бръчки.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Хидраплениш & МСМ 750 мг 30 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за подмладяване на кожата Хидраплениш & МСМ 750 мг 30 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.