Хидроксиапатит Доломит 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005940
Код на производителя: PV - 57

При костно-ставни проблеми

Хидроксиапатит Доломит 60 желатинови капсули PureVital има в състава си естествения минерал доломит, който се приема много добре от организма, е източник на калций и магнезий. Тези капсули съдържат калциев хидроксиапатит - уникален екстракт, който подпомага образуването на костна маса. Заедно с добавения в тях витамин D те са идеална храна за костите.


Една капсула Хидроксиапатит съдържа:

Хидроксиапатит - 150.000 мг: Животинските кости се състоят до около 65% от неорганични компоненти, предимно хидроксиапатит - вид калциев фосфат с формулата Ca5[OH|(PO 4)3] и около 35% органични съставки, предимно колаген, който представлява структурна белтъчина с много висока издръжливост на опън. В допълнение имат протеини и мазнини, а в пресните кости и вода. Хидроксиапатитът осигурява на костите якост на натиск и твърдост, а колагенът - издръжливост на опън.


Доломит - 250.000 мг: Доломитът е добър източник на естествен калций и магнезий в естественото съотношение Ca/Mg от около 2:1. В същото време костите служат като резервоар за калций - при недостиг на калций, част от него се отделя от костите и се предоставя за други задачи. Имаме най-голяма нужда от калций по време на бременност, кърмене, по време на растежа и за минерализация на костите в напреднала възраст. Тъй като магнезият е от съществено значение за всички организми, той е едно от основните вещества. Магнезиевите йони действат като "sеcond messenger" в имунната система. Те стабилизират потенциалa на покой на възбудимите мускулни нервни клетки и на клетките на вегетативната нервна система. Недостиг на магнезий води до безпокойство, нервност, раздразнителност, главоболие, липса на концентрация, умора, обща слабост, сърдечни аритмии и мускулни спазми.


Витамин Д - 0.003 мг: Холекалциферолът (или кратко Калциол), витамин D3 е физиологично проявяващият се във всички нерастителни еукариоти и съответно и при хората витамин D. В храните той се намира предимно в рибата или се прибавя в храните като хранителна добавка.


Царевично нишесте - 95.000 мг: Царевичното нишесте обикновено се използва като помощно вещество или пълнител, с цел улесняване на пълненето на капсулите с природни продукти, билки и екстракти.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


96,01 лв. 68.70лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

При проблеми с костите и ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 0,003 mg 0%

За Други ставни продукти Виж всички 21 продуктa

Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме  да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Хидроксиапатит Доломит 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
При костно-ставни проблеми Хидроксиапатит Доломит 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други ставни продукти на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.