Хигияфлор 400 мг х 45 таблетки

Продукт №: G004424
Код на производителя: 11288

Hygiaflore pocket био-добавкла 45 таблетки

Правилното фукциониране на червата играе ключова роля за умствената и емоционална кондиция, и всекидневен баланс.

Здравето на стомашно-чревния тракт е от първостепенно значение както за усвояването на хранителни вещества, така и за изхвърлянето на отпадъци и токсини по време на храносмилане. Следователно е важно да следим за доброто му функциониране.

Хигиафлор покет представлява хармонична комбинация от растения и ферменти, чието комплексно действие подобрява прочистването на червата , премахва подуването, доставя приятно усещане за лекота и комфорт, и  спомага постигането на плосък корем.

100% биологично чисти естествени съставки с отлична усвоимост и страхотен ефект!

Приемът на био продукта спомага за детоксикирането на организма, нормалното изхождане и поддържането на нормална чревна флора.

Хигиафлор покет допринася за изпразването на червата и поддържането на плосък корем!

Изцяло натуралната формула подкрепя стомашно-чревния баланс, подобрява храносмилането и обмяната на веществата, и се грижи за нормалното функциониране на стомаха.

В 1 капсула от продукта се съдържат следните съставки:

 227 мг Китайски ревен (корен);

38 мг Ружа (корен);

38мг Светла роза (венчелистче);

18мг Артишок (прицветник);

18мг Босилек (лист);

18мг Кориандър (плод);

17мг Бирена мая;

0.4мг Бифидус бактерия бифидум;

0.4мг Лактобациликус ацидофилус.

Други съставки: Малтодекстрин, глутен, декстрин от картофи, силициев двуокис, талк, магнезиев стеарат.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, алкохол, консерванти!

 25,88 лв. 16.25лв.

Начин на приемане

От 1 до 4 таблетки на ден, за предпочитане вечер. Започнете с  1 таблетка на ден. Тази хранителна добавка трябва да се използва само в кратки периоди. Не приемайте продължително ( максилен период на приемане: 10 дни ). В случай на лениви черва, приемайте храна,богата на фибри и достатъчно вода.

Каква цел има

Против запек и подуване на корема.

Странични ефекти

Няма

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Хигияфлор 400 мг х 45 таблетки

Добави коментар
Hygiaflore pocket био-добавкла 45 таблетки Хигияфлор 400 мг х 45 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на Super Diet, моля свържете се с нас на 0879202042.