Хитозан NOW FOODS 500 мг 120 капс

Продукт №: G006729
Код на производителя: 2025

Chitosan източник на фибри

Хитозан NOW FOODS 500 мг 120 капс е диетичен суплемент, който се извлича от черупките на ракообразните като скариди и крабове. Хитозанът е естествен и уникален източник на фибри. Chitosan не съдържа калории и има уникалната възможност да се свързва с мазнините и холестерола, като по този начин ги “опакова” и пречи на усвояването им. Този ефект се обяснява с позитивният йонен заряд на хитозана. Хитозанът може да се свърже със седем пъти по-голямо количество мазнини от собственото си тегло След като мазнините са свързани с Хитозан, те се изхвърлят от тялото чрез отделителната система. Добавеният в продукта Хром Пиколинат регулира нивата на кръвната захар и пречи на натрупването на подкожни мазнини. Chitosan също така подобрява функцията на сърдечно-съдовата система.


Начин на употреба:

Една доза с всяко хранене. Избягвайте приема на Chitosan 4 часа преди или след приема на мастно разтворими витамини (A,D,E,K) или лекарства.


48.00лв.

За Блокери Виж всички 26 продуктa

Блокери - това са продукти които имат за цел да блокират различни видове храни и рецептори както и да допринасят за по здравословен живот

Коментари към Хитозан NOW FOODS 500 мг 120 капс

Добави коментар
Chitosan източник на фибри Хитозан NOW FOODS 500 мг 120 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Блокери на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.