Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл без алкохол Nature's Way

Продукт №: G004608
Код на производителя: 10008

Естествен продукт за детоксикация и храносмилателни смущения

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл без алкохол Nature's Way съдържа най-висок клас течен хлорофил, извлечен от листа на черница Morus Alba . Той е безопасен, лесноусвоим и ефективен вътрешен освежител, дезодорант и детоксикатор. Хлорофилът е дар от природата и носи редица ползи за човешкото тяло. Той е ефективен агент, който помага на организма да се пречисти от токсините и да се справи с инфекциите. Приемането на хлорофил подпомага кръвоносната и храносмилателната система. Умереното количество мед, включено във формулата на Chlorofresh, въздейства благоприятно на храносмилателния тракт и поддържа нормалното състояние на храносмилателната система. Натрият пък, със своите бактерицидни и антимикробни свойства, допълва предназначението на продукта. Chlorofresh e изключително полезен, защото: Съдържа концентриран хлорофилин комплекс Неутрализира неприятната миризма на храносмилателния тракт Дезодорира чревния тракт Е 40 пъти по-мощен от обикновения Хлорофреш 25 капки доставят 100мг хлорофил Не съдържа алкохол Не съдържа консерванти

Приложение:
Допринася за достигане на нормалните нива на токсините и другите замърсявания в стомашно – чревния тракт. Дезодорира чревния тракт.

Забележка:
При бременност и кърмене се консултирайте със специалист. Може да се появи временен, лек лаксативен ефект. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
Добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.

Съдържание: (в 25 капки/0.71ml) дн. доза
Мед 1 mg 1 mg
Натрий 10 mg 10 mg
Хлорофилин 100 mg 100 mg
Хлорофилно- меден комплекс от листа от черница /Morus alba L./    


Други съставки: Пречистена вода, растителен глицерин, натурален ментов аромат.

Не съдържа: Захар, царевица, соя, пшеница, мая, млечни продукти, изкуствени консерванти, оцветители или аромати.


58,40 лв. 33.50лв.

Начин на приемане

Прибавете 25 капки към чаша с вода.

Каква цел има

За укрепване на  имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 83 дози
Съставка Грамаж Процент
Мед 1мг. 0%
Натрий 10мг. 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл без алкохол Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за детоксикация и храносмилателни смущения Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл без алкохол Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.