Хмел цвят 310 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004813
Код на производителя: 14155

Естествен продукт при безпокойство и нервни разстройства

Хмел цвят 310 мг 100 капсули Nature's Way благоприятства кръвоносната система и има пречистващо действие. Подкрепя дейността на стомашно-чревния тракт и подпомага доброто храносмилане. Притежава тонизиращо и общоукрепващо организма действие.

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно с храна или вода.е. Особено много обаче, билката допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Цвят от обикновен хмел 620 mg 620 mg
Въглехидрати 1 g 1 g


Други съставки: просо, желатин (капсула), магнезиев стеарат.


20,87 лв. 13.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага нервната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Хмел цвят 310 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при безпокойство и нервни разстройства Хмел цвят 310 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.