Холестон - регулира холестеролните нива 90 таблетки Calivita

Продукт №: G004722
Код на производителя: CV0113

Cholestone за нормален холестерол

Холестон - регулира холестеролните нива 90 таблетки Calivita е комплексна формула, сържаща вещества намаляващи холесторала в кръвта. Холестерола е вид мазнина, която организма изгражда, и от която в известна степен се нуждае. Прекалено високото му съдържание обаче, е рисков фактор за здравето и води до сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза, захарен диабет, бъбречна недостатъчност, подагра, хроничен хепатит и т.н. Високите холестеролови нива може да са резултат на наследственост, начин на живот или комбинация от двата фактора. Cholestone има две основни задачи – да намали съдържанието на мазнини в кръвта и да опази качеството на холестерола, и другите мазнини в кръвта от действието на свободните радикали. При снижаване нивото на холестерола с 10%, риска от възникване на сърдечни и сърдечно-съдови заболявания може да се намали с 20-50%!

Ленено масло – най-богатият и уникален източник на омега-3 ненаситени мастни киселини. Съдържа и двата вида необходими омега-3 мастни киселини – линоленова и алфа-линоленова, които оказват благотворно въздействие при профилактика и терапия на сърдечно-съдови заболявания. Омега-3 мастните киселини намаляват отчасти нивото на холестерола и в много по-голяма степен понижават нивото на триглицеридите. Играят важна роля при обмяната на веществата.

Ябълков пектин – разтворимо влакнесто вещество, подпомагащо по-бързото отстраняване на мазнините от храносмилателния тракт. Изключителен абсорбатор на мазнини. Възпрепятства образуването на холестерол и триглицериди в черния дроб, което влияе за понижаване на мазнините в кръвта. В комбинация с други влакнести вещества, спомага за функционирането на дебелото черво. Създава чувство за ситост.

Чесън – съдържа съставки с многобройни положителни въздействия. Намалява нивото на “вредния” LDL-холестерол в кръвта и същевременно повишава концентрацията на защитния HDL-холестерол. По този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

Лецитин – играе значителна роля при обмяната на мазнините в организма, защото стимулира отстраняването на холестерола от кръвта.

Антиоксиданти (Витамини C и E) – заедно въздействат по-ефективно и наред с другите си положителни влияния, пазят мастните киселини от вредно окисляване.

Хром – участва в регулиране нивото на мазнини в кръвта. Спомага за пренасянето и изгарянето на мазнините (освобождаването на енергия). Намалява нивото на общия холестерол и същевременно повишава нивото на “защитния” HDL-холестерол.


Дозировка:
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Съдържание:
200 мг - Масло от ленено семе
200 мг - Ябълков пектин
100 мг - Чесън
100 мг - Лецитин
60 мг - Витамин C
10 мг - Витамин E
50 µg - Хром


71,76 лв. 40.80лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

Регулиране на нивата на холестерол в кръвта.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 60мг 0%
Витамин E (Токоферoл) 10мг 0%
Хром 50мкг 0%

За Умора, стрес и памет Виж всички 56 продуктa

Стресът и умората са  ответни реакции, чрез които организмът се стреми да се адаптира към случващото се в живота ни.  При стрес, депресия, преумора и безсъние, паметта рязко се влушава. Добрата памет не е само въпрос на генетични заложби и тренинг. Тя може да се удължи, като доставяме необходимите хранителни вещества на мозъка, улесняващи работата на невроните.

Коментари към Холестон - регулира холестеролните нива 90 таблетки Calivita

Добави коментар
Cholestone за нормален холестерол Холестон - регулира холестеролните нива 90 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Умора, стрес и памет на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.