Холин и Инозитол 500 мг 100 капсули Now Foods

Продукт №: G001886
Код на производителя: 0470

Choline & Inositol

Холин и Инозитол 500 мг 100 капсули Now Foods са витамини от групата на B комплекс. Холин и Инозитол са необходими за нормалното предавaне на нервните импулси през синапсите на нервните влакна и са жизнено важни за нормалната функция на мозъка. Холин (Choline) подпомага метаболизма на мастните киселини в черния дроб. Той намалява нивата на хомоцистеина, което намалява риска от появата на сърдечно-съдови болести. Инозитол (Inositol) е незаменим за здравето на мозъка и нервната система. Това са незаменими компоненти на всички клетъчни мембрани, където изпълняват роля на сигнализиращи молекули. Двата витамина подпомагат процесите на детоксикация на организма и правят възможно извличането на вредните субстанции, натрупващи се в тялото при употреба на лекарства. Мозъчните функции и паметта отслабват, ако няма достатъчни количества от тези витамини.

Начин на употреба:
Една доза 1-3 пъти дневно с храната.


45,92 лв. 30.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно заедно с храната.

Каква цел има

За нормално функциониране на мозъка и добро физическо здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Холин битартрат 250 мг 0%
Инозитол 250 мг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Холин и Инозитол 500 мг 100 капсули Now Foods

Добави коментар
Choline & Inositol Холин и Инозитол 500 мг 100 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.