Horny Goat Weed Nature's Bounty 60 капс

Продукт №: G003263
Код на производителя: NB-7777

Сексуален стимулатор

Horny Goat Weed 60 caps подобрява сексуалната функция, подобрява кръвообръщението за максимално представяне.Конбинацията от Рогова Козе трева, екстракт от Мака, екстракт от Трибулус Терестрис и екстракт от Йохимбе е създадена, за да спомогне за повишаване на либидото.

 

Тези билки са били силно използвани за естественото сексуално здраве в съответните страни. В тези страни, гореспоменатите билки са били използвани, като традиционен афродизиак с тонизиращ ефект. Horny Goat Weed 60 caps има и екстракт от Гинко Билоба и Ниацин, които подпомагат кръвообращението, което пък от своя страна спомага за изострянето на мисловния процес и подобряване на сексуалния ви живот.


35,00 лв. 29.40лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден след хранене.

Каква цел има

За повишаване на собственото производство на тестостерон.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Horny Goat Weed Nature's Bounty 60 капс

Добави коментар
Сексуален стимулатор Horny Goat Weed Nature's Bounty 60 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.