Хортензия корен 415 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004817
Код на производителя: 14156

Естествен продукт при проблеми с пикочната система

Хортензия корен 415 мг 100 капсули Nature's Way притежава чудесно диуретично действие! Помага за разтварянето на бъбречните камъни и намаляването на болките в гърба, предизвикани от бъбречно-каменната болест.  Подпомага лечението при нощно напикаване и инконтиненция у по-възрастни хора. Предотвратява натрупването на урина в пикочния мехур. Облекчава симптомите при доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза. В състава на хортензията е открит химикалът халофугинон – една от най-активните съставки на растението. Той проявява мощно лечебно въздействие при автоимунни заболявания.

Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половата система. Има пикочогонно действие и облекчава симптомите при пясък в урината. Извежда непотребните вещества от тялото и действа пречистващо и детоксикиращо. Тонизира и подпомага потоотделянето и охлаждането на тялото.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на пикочната система.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Хортензия (корен) 830 mg 1660 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: Желатин (капсула), просо, магнезиев стеарат.


29,22 лв. 18.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

За заздравяване на пикочната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Хортензия корен 415 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при проблеми с пикочната система Хортензия корен 415 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.