Хром 200 мкг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004689
Код на производителя: 41030

Естествен продукт за регулиране на кръвната захар

Хром 200 мкг  60 капсули Nature's Way е жизнено важен за организма микроелемент. Участва в метаболизма на въглехидратите, влизайки в съединението, наречено глюкозно-толерантен фактор, или GTF. Хранителните вещества, свързани с GTF, имат важно отношение в баланса на кръвната захар. Основна функция на GTF е подпомагането функциите на инсулина, който отговаря за пренасянето на глюкозата в клетките, която да бъде оптимизирана в енергия. Предпазва кръвоносните съдове.

Приложение:
Хромът е важна съставка на Г.Т.Ф. (Глюкозо-толерантен фактор) на молекулата-фактор за нормалното функциониране на метаболизма. Г.Т.Ф. допринася за нормалната концентрация на кръвната захар.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула дневно с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Хром (като хром пиколинат) 200 mcg 200 mcg

22,52 лв. 13.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно заедно с хранене.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули
Съставка Грамаж Процент
Хром 200мгр. 0%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към Хром 200 мкг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за регулиране на кръвната захар Хром 200 мкг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.