Хрущял от акула 90 таблетки Calivita

Продукт №: G005105
Код на производителя: FL0017

Shark Aid

Хрущял от акула 90 таблетки Calivita за повишена имунна защита. Акулата, наречена “съвършена жива машина“ е успяла да преживее 400 милиона години без да се повлияе от еволюцията. Тялото й е устроено по най-прост начин. Има силна имунна система, която постоянно синтезира антитела, което прави устойчивостта й срещу заболявания съвършена. Раните на акулата зарастват много бързо и не се инфектират. Хрущял от акула успешно се използва от спортисти главно при травми в костите и ставите. Прилага се при профилактика на някои туморни и ракови заболявания. Повлиява симптомите при ревматоиден артрит, остеоартрит, псориазис, кожни заболявания, очни усложнения на диабета. Хрущяла от акула не е токсичен, независимо от дозата.

Дозировка:
По 2-3 таблетки преди хранене, или по предписание.

Съдържание:
750 мг - 100% чист изсушен хрущял от акула


114,25 лв. 64.80лв.

Начин на приемане

2-3 таблетки преди ядене

Каква цел има

За силна имунна система

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90
Количестно на доза 1.00

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Хрущял от акула 90 таблетки Calivita

Добави коментар
Shark Aid Хрущял от акула 90 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.