HumaPro Drink

Продукт №: G001320
Код на производителя: 9266

Протеинова аминокиселинна матрица

  • Марка:
  • Вкус: Зелена Ябълка, Портокал

HumaPro Drink е протеинова матрица ускореваща метаболизма. Създадена за чувствителни към соя, консерванти, лактоза, захари или глутен хора и вегани. Спомага повишаването на мускулна маса богат на аминокиселини продукт който е 100% усвоим. Ускорява метаболизма, разграждането на хранителните вещества и телесни мазнини, не предизвиква доскомфорт и подуване. HumaPro Drink е високо концентриран продукт подходяш за активни хора който може да замести едно хранене.


260.44лв.

Начин на приемане

Приемат се по няколко дози дневно като заместител на хранения или между тях. Броя дозите е индивидуален и се определя според личното тегло. Оптималния прием е 2-5 дози на ден.

Каква цел има

Повиаване на мускулна маса. Замества едно хранене на ден. За хора парктикуващи активни спортове. Протеинова матрица ускоряваща метаболизма.

За Протеинови Матрици Виж всички 45 продуктa

Протеиновата матрица представлява съвкупност от бързи и бавни протеини. Трите най-популярни източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Те спомагат за най-бързо възстановяване след тежко физическо натоварване. Протеиновите матрици се използват главно за покачване на мускулна маса и по бързо възстановяване.Многокомпонентните протеини са перфектните продукти за всеки който търси максимума от всеки един продукт както и чисто възстановяване и набавяне на нужното количество протеинов източник

Коментари към HumaPro Drink

Добави коментар
Протеинова аминокиселинна матрица HumaPro Drink не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови Матрици на , моля свържете се с нас на 0879202042.