Immune Boost Natrol 30 капсули

Продукт №: G000954
Код на производителя: Immune001

Имунен стимулатор

Natrol® Immune Boost представлява иновативна формула, оптимизираща имунната защита на Вашето тяло. Продуктът може да бъде приеман и само в случаи на нужда, особено при начални признаци на влошаване на здравето и общия тонус на организма. Продуктът може да бъде приеман целогодишно с цел да осигури максимално ефективна поддръжка на имунната система. Natrol® Immune Boоst съдържа супер-храната EpiCor, комбинирана с ключови за дейността на имунната система вещества. Осъществява се своеобразно подхранване на имунните клетки чрез стимулиране дейността на белите кръвни клетки, които са един от основните защитни механизми на организма. Така тялото Ви е готово във всеки един момент да се бори и защитава ефективно от вредните влияния на околната среда!


59,83 лв. 36.15лв.

Начин на приемане

За възрастни – по 1 капсула веднъж дневно, по време на хранене. За деца над 9-годишна възраст – съдържанието на 1 капсула се смесва веднъж дневно с консумираната храна. ДА НЕ СЕ ПРЕДЛАГА НА ДЕЦА ПОД 9-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ.

Каква цел има

За предпазване на организма и повишаване на имунитета

Странични ефекти

Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако приемате лекарства с рецепта. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите.

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 60мг 0%
Селен 200мкг 0%
Цинк 15мг 0%

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Immune Boost Natrol 30 капсули

Добави коментар
Имунен стимулатор Immune Boost Natrol 30 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.