Имунейд имуномодулатор с котешки никът и цинк 180 капс Calivita

Продукт №: G004896
Код на производителя: CV0125

ImmunAid

Имунейд имуномодулатор с котешки никът и цинк 180 капс Calivita има активни съставки, които оказват изключително благотворно влияние върху правилното функциониране на имунната система и ефективно подпомагат защитата на нашия организъм.

Котешки нокът
Използваното от хилядолетия лечебно растение Котешки нокът, от което съвременната наука е успяла да извлече активното вещество, се смята за едно от най-ефективните средства, укрепващи имунната система. То е увивно растение често израстващо до 30 метра, разпространено в Амазонските планини и крайречни местности, както и в джунглите на Перу.
Значително увеличава възпроизводството и активността на лимфоцитите, които имат свойството да установяват наличието на проникнали в човешкия организъм чужди тела, както и изродили се клетки и подпомагат тяхното унищожаване.
Котешкият нокът притежава и антиоксидантен ефект. Подобрява функцията на белите кръвни клетки, подпомагайки отстраняването на попадналите в човешкото тяло микроорганизми и чужди тела, причинители на болести. Понижава високата температура.

Цинк

Минерал с уникално действие върху имунната система. Цинкът има специфична роля за правилната дейност на имунната система, защото ускорява активността при създаването на защитни клетки – антитела, способни да разпознаят и обезвредят попадналите в организма вредни чужди тела. Участва и в нормалното клетъчно делене.


Дозировка:
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно


131,57 лв. 75.00лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

За правилното функциониране на имунната система и ефективно подпомагат защитата на нашия организъм.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 180
Количество в опаковка 180
Количестно на доза 1.00

За Котешки нокът Виж всички 3 продуктa

Котешкият нокът е продукт усилващ имунната система. Използва се също за лечение на очни заболявания, болести на дебелото черво и храносмилателната система, астма, синузит, подобрява мъжката плодовитост, при възпаления на пикочните пътища, за възстановяване след ражданеНякои хора прилагат котешки нокът и за лечение на вирусни инфекции, като херпес зостер, херпес симплекс и дори СПИН.Котешкият нокът се използва също и при синдром на хроничната умора, за ускоряване на заздравяването на рани, при болест на Алцхаймер, астма, както и при някои злокачествени заболявания (на пикочните пътища и глиобластом (вид мозъчен тумор).

Коментари към Имунейд имуномодулатор с котешки никът и цинк 180 капс Calivita

Добави коментар
ImmunAid Имунейд имуномодулатор с котешки никът и цинк 180 капс Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Котешки нокът на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.