Intra-veNOus 1125g.

Продукт №: G003390
Код на производителя: 7470

Напомпващ Азотен буустер

  • Марка:
  • Вкус: Праскова

Действието на Intra-veNOus е изключително бързо, колкото инжекция – особеност, която е много важна, понеже тежката тренировъчна сесия води до голямо изразходване на основни вещества, с лоши последици за мускулния растеж и голямата производителност.

В различни тестове с елиния атлет Алексей Лесуков Intra-VeNOus показа, че може да предотврати неприятните катаболитни процеси и да стартира забележително бързо възстановяване между сериите, за да увеличи усещането за мускулно напомпване малко преди достигане на болковия праг и така да повиши нивата на мускулната маса.


146.11лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Около 2 мерителни лъжици по време на тренировка.

Каква цел има

За повишаване на сила и мускулната маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25дози
Количество в опаковка 1125гр.
Количестно на доза 45.00гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 12гр. 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 0.75гр. 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 14мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 1.5мг. 0%
Въглехидрати 22гр. 0%
Захари 0гр. 0%
Фибри 1гр. 0%
Общо Мазнини 0.7гр. 0%

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към Intra-veNOus 1125g.

Добави коментар
Напомпващ Азотен буустер Intra-veNOus 1125g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на , моля свържете се с нас на 0879202042.