IODINE FROM KELP 225mcg 250 Caps.

Продукт №: G005542
Код на производителя: BIO-81

КЕЛП

Kelp е  източник на йод който е  богат на много хранителни вещества , хлорофил, аминокиселини, витамини и минерали. Този продукт  съдържа важни растителни влакна, които абсорбират токсините от червата и така подпомагат и подобряват  храносмилането ни , облекчават и пречистват бъбреците и кръвта.

 

Това богато на хранителни вещества морско растение е един от най-богатите източници на йод в природата. Кафявите водорасли са богат източник на природен органичен йод и съдържанието им  надвишава  всички известни на човека растения в света. Освен йод кафявите водорасли съдържат широка гама от витамини, минерали и микроелементи.


55,52 лв. 31.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 таблетка дневно с вода

Каква цел има

За здравословната функция на щитовидната жлеза

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 250 дози
Количество в опаковка 250 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Йодин 225мкг 150%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към IODINE FROM KELP 225mcg 250 Caps.

Добави коментар
КЕЛП IODINE FROM KELP 225mcg 250 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.