Iron Mass 5lb

Продукт №: G001691
Код на производителя: MP-AR02

Въглехидратен гейнър

  • Марка: Muscle Pharm
  • Вкус: Ванилия, Шоколад

Легендата Арнолд Шварценегер партнира с учените от MusclePharm ® и заедно те създадоха революционен много добър  гейнър за покачване на тегло. С цел да се стимулира много бърз растеж на мускулите. Приема на калории  и прецизно разпределени хранителните вещества  чрез MP Arnold Series - Iron Massви предоставя необходимото, за да се създаде средата необходима за растежа на мускулатурата нужни на един портист. Този продукт  използва 5 -степененна система за покачване на маса, състояща се от напреднала технология от протеин, сложни въглехидрати, мазнини, невероятни съставки подобряващи постиженията и балансиран комплекс за по-доброто усвояване.


190.64лв.

Начин на приемане

Приемайте 1 доза (3 лъжички) в 400 мл вода. Консумирайте 1-3 дози дневно.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и сила.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 24 дози
Количество в опаковка 2270 грама
Количестно на доза 94.58 грама

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към Iron Mass 5lb

Добави коментар
Въглехидратен гейнър Iron Mass 5lb не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на Muscle Pharm, моля свържете се с нас на 0879202042.