Iron Plus

Продукт №: G004902
Код на производителя: FL0025

Желязо с витамин C

Един от най-жизнено важните минерали е Желязото без него човешкия организъм не може да съществува, което означава, че трябва ежедневно да се осигурява оптимално количество. В нашия организъм могат да се синтезират някои витамини, но не и минерали, включително и желязо. Затова то трябва да се приема с храната. Само 2–10% от приеманото желязо се усвоява и наистина навлиза в циркулацията на кръвта, поради което всички се нуждаем от добавка на желязо. Днес можем да разберем значимостта на желязото, тъй като количеството кислород, което достига до мозъка, сърцето, черния дроб, мускулите и другите тъкани, зависи индиректно от желязото. То подпомага растежа, повишава устойчивостта срещу заболявания, намалява умората, лекува анемия, дължаща се на неговия дефицит и възвръща естествения цвят на кожата. Жените месечно губят два пъти повече желязо от мъжете. Бременните имат двойно по-големи нужди от желязо.


34.45лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

За набавяне на желязо и витамини

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 30 мг 0%
Желязо 10мг 0%
Цитрусови Биофлавоноиди 10 мг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Iron Plus

Добави коментар
Желязо с витамин C Iron Plus не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.