Iso Drink - 1.750 кг.

Продукт №: G003605
Код на производителя: 14227

Изотонична напитка на прах

  • Марка:

Iso Drink е продукт, който използва мазнините като източници на енергия за да Ви помогне в намаляването на излишните килограми. Л-карнитинът е особено полезен, защото премахва натрупаните мазнини в сърцето, бъбреците и мускулите и намалява загубата на мускулна маса. 

Iso Drink е създаден и за да увеличаване на енергията, като използвайки въглехидрати, повишава издръжливостта по време на тренировка и намалява времето за възстановяване. Той действа благоприятно на протеиновия синтез и отстранява умората. 

Продуктът съдържа и BCAA разклонени вериги аминокиселини, които доказано помагат за бързото покачване на мускулна маса и също действат благоприятно на протеиновия синтез. Освен тов, те подпомагат дейността на мозъка и увеличават фокуса. 
 
Iso Drink е съставен и от витамините C, B5 и B3, които помагат за ускоряване на метаболизма и за достигането на кислород до мозъка. Те увеличават Вашата енергия и подкрапят имуннната система и мозъчната функция.
 

69.58лв.

Начин на приемане

35 грама от продукта се смесват с 500 милилитра вода и се консумира от 1 до 2 пъти на ден, преди и по време на тренировки.

Каква цел има

  • За увеличаване на мускулната маса.
  • За идгаряне на излишните мазнини.
  • За увеличаване на енергията.
  • За подкрепяне на имунната и храносмилателната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 1.750 кг.
Съставка Грамаж Процент
Калций 32.2 мг. 0%
Магнезий 10 мг. 0%
Въглехидрати 4 гр. 0%
Захари 4 гр. 0%

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към Iso Drink - 1.750 кг.

Добави коментар
Изотонична напитка на прах Iso Drink - 1.750 кг. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на , моля свържете се с нас на 0879202042.