IsoGEL Carbo-Smart Snack 70ml

Продукт №: G002629
Код на производителя: 11547

Увеличаващ силата гел

Amix IsoGEL Carbo-Snack съдържа Vitargo®, патентовани въглехидрати с по-голяма молекулна структура, преминаващи по-бързо и лесно през стомаха и съдействат за повишаване на физическия капацитет. Той съдържа и палатиноза, въглехидрат с нисък гликемичен индекс, който значително увеличава мускулната сила и издръжливост. Малтодекстринът също се характеризира с нисък гликемичен индекс, по-бързо усвояване и незабавно освобождаване на енергия.

 

Amix IsoGEL Carbo-Snack е правилният избор за спортисти и любители, които искат да повишат капацитета, издръжливостта и енергията за максимални резултати.


5,89 лв. 3.50лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 1 гел по време на тренировка в комбинация с течности.

Каква цел има

За правилно освобождаване на енергия  и увеличаване на силата и физическата издръжливост!

Хранителни факти

Дози в опаковката 1
Количество в опаковка 70мл гел
Количестно на доза 70.00 гел
Съставка Грамаж Процент
Натрий 100mg 0%
Въглехидрати 42gr 14%
Захари 30gr 0%

За Кофеин Виж всички 35 продуктa

Кофеинът е ксантинов алкалоид, който се съдържа в листата и плодовете на различни растения - кафе, чай, гуарана, какао, кола и други. При хората кофеинът действа като стимулант на централната нервна система. Той се съдържа в много храни и напитки, като кафе, чай, шоколад, някои безалкохолни напитки и други, което го прави най-употребяваното психоактивно вещество.

Коментари към IsoGEL Carbo-Smart Snack 70ml

Добави коментар
Увеличаващ силата гел IsoGEL Carbo-Smart Snack 70ml не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Кофеин на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.