Женшен бразилски / Сума корен 500 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004942
Код на производителя: 17400

Естествен продукт тонизиращ нервната система, жизненост и енерги

Женшен бразилски / Сума корен 500 мг 100 капс Nature's Way наричан още и Сума, е билка, която вирее в Южна Америка. Корените и се използват като традиционно лекарство и тоник. Бразилците я наричат „para todo“, което означава „за всичко”, заради адаптогенните й качества, които подкрепят системите в организма и цялостно стимулират жизнените функции. Бразилският женшен е силен антиоксидант. Благоприятства нормалните функции на имунната система. Тонизира нервната система и допринася за повече жизненост и енергичност. Nature’s Way е първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки. Тя е и първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

Приложение:
Високото съдържание на пфафозиди (уникални растителни субстанции) допринася за нормалната функция на защитните сили на организма, имунната система, кръвоснабдяването, кръвоносните съдове, клетъчното дишане и терморегулацията; за нормалната концентрация на кръвната захар и холестерола; за нормалното състояние на организма на жената по време на менопауза; както и за поддържането на физическата издръжливост.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Женшен бразилски (корен) 1500 mg 4500 mg
Въглехидрати 1 g 3 g
Калории 5 15


Други съставки: желатин (капсула), магнезиев стеарат.


36,18 лв. 23.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по три капсули три пъти дневно.

Каква цел има

Корените и се употребяват като стандартно лекарство и тоник. Бразилците я назовават "para todo", което означава „за всичко”, заради адаптогенните й функции, които подкрепят системите в тялото и цялостно ускоряват жизнените функции. Бразилският женшен е мощен антиоксидант. Благоприятства нормалните действия на имунната система. Тонизира нервната система и подпомага за повече жизненост и енергичност.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Женшен бразилски / Сума корен 500 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт тонизиращ нервната система, жизненост и енерги Женшен бразилски / Сума корен 500 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.