Женшен Корейски 100 мг 60 софтгел капсули Natural Factors

Продукт №: G005162
Код на производителя: 4173

Естествен продукт срещу хронична умора

Женшен Корейски 100 мг 60 софтгел капсули Natural Factors повишава физическия и умствен тонус, и енергията. Той е мощен адаптоген – подобрява неспецифичната реакция на организма спрямо външния стрес. Всяка капсула от Женшен корейски осигурява естествено балансирано съотношение на ключовите гинсенозиди RG1 и RB1. Екстрактът от корен на корейски жен шен в продукта, е стандартизиран до 10% гинсенозиди, които доказано оказват благоприятно влияние върху целия организъм и въздействат тонизиращо.

При слаба имунна система, отпадналост, хронични състояния на умора и слаба умствена острота в резултат от изтощение:

Ако се намирате в период на силен стрес и се чувствате физически и емоционално нестабилни… Ако ви предстоят сериозни промени и ще трябва бързо да се адаптирате към нова среда… Ако усещането за умора е превзело ума и тялото ви, и през по-голямата част от деня се чувствате отпаднали… Ако напоследък ви е все по-трудно да организирате задачите и ангажиментите си, разсеяни сте и забравяте… Ако инунитетът ви е отслабен, а през студените месеци сте лесна мишена за вирусите и бактериите… Вие имате нужда от жен шен – супер адаптоген и енергогеник!

Женшен корейски помага на организма да се приспособи към ситуации на силен стрес и бързо променяща се среда. Увеличава нивата на енергия, жизненост и физическа издръжливост. Допринася за постигането на психично равновесие и емоционална устойчивост.

Според съвременните клинични проучвания, корейският жен шен благоприятства мотивацията при спортуващите, допринася за по-добри резултати, особено в аеробните спортове и ускорява времето за реакция.

Затова Женшен корейски може да бъде от полза за спортисти и атлети, които желаят да увеличат своята аеробна издръжливост.

Женшен корейски се препоръчва особено много на начинаещите атлети, които имат нужда да се адаптират по-бързо към новите спортни условия.

Приложение:
Женшенът е традиционна билка, която допринася за поддържане на нормални нива на жизненост и енергичност.

Забележки:
Консултирайте се с лекар ако имате подагра, ако приемате медикаменти за разреждане на кръвта или ако приемате антидепресанти. При поява на безсъние, тревожност, главоболие преустановете приема. Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Екстракт от корен на Корейски женшен
стандартизиран до 10 % гинсенозиди
100 mg
300 mg


Други съставки: Органик масло от ленено семе, гел-капсула (желатин, глицерин, пречистена вода), рожков, жълт пчелен восък, лецитин.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.


32,71 лв. 21.40лв.

Начин на приемане

За по-голям ефект приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден.

Каква цел има

За поддържане на добра физическа и умствена кондиция.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Женшен 100mg 0%

За Жен-Шен Виж всички 12 продуктa

Женшенът е тревисто растение познато като коренът на младоста и енергичността. Въздейства като адаптоген. Подтиква тялото да предпочита мастни киселини вместо гликоген в процесите на енергодобив.

Коментари към Женшен Корейски 100 мг 60 софтгел капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу хронична умора Женшен Корейски 100 мг 60 софтгел капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Жен-Шен на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.