Женшен Сибирски 250 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005151
Код на производителя: 4531

Естествен продукт за повишаване на имунитета и енергията

Женшен Сибирски 250 мг 90 капсули Natural Factors е супер адаптоген, който подпомага приспособяването на организма към промяна и стрес. Приемът на екстракта от корен на сибирски женшен се препоръчва срещу умора, както и с цел регулиране функциите на надбъбречната жлеза. Дистресът („лошият” стрес) предизвиква истински хаос в организма – най-напред, той „удря” надбъбречните жлези, в резултат от което умората хронифицира, имунитетът отслабва, а метаболизмът на кръвната захар се нарушава. Като адаптоген, Женшен сибирски осигурява гориво за надбъбречните жлези, благодарение на което те могат да функционират максимално добре, а стресът бива озаптен. Той е източник на холин – мозъчният химикал, който подпомага ученето и паметта.

При отслабен имунитет, изтощение, умствена и физическа умора, слаб тонус, намалена трудоспособност:

Напрежение и силен стрес – както в работата, така и в личния живот, непоносима умора и отпадналост през по-голямата част от деня, често повтарящи се депресивни състояния и периоди на нервност и раздразнителност, неспособност за концентрация, слаб имунен отговор срещу вируси, бактерии, гъбички, и др. Този начин на живот може да има много неблагоприятни последствия върху психичното и физическото ви здраве, затова е време да предприемете мерки!

Женшен сибирски може да бъде от огромна полза при всички горепосочени състояния и по естествен начин да възстанови баланса в организма..

Женшен сибирски притежава доказано имуномодулиращо и тонизиращо действие, което въздейства благотворно на всички органи и системи в тялото. Той осигурява бързо и ефективно възстановяване на жизнените сили при преумора.

Женшен сибирски регенерира нервната система, благоприятства умствената и физическата работоспособност, подпомага паметта и оросяването на мозъка.

Женшен сибирски допринася за подобряването на умствената острота, вниманието и концентраията.

Женшен сибирски може да бъде полезен за спортисти и атлети, защото при силови натоварвания повишава физическата издръжливост и помага на мускулите да използват по-ефективно енергията.

Женшен сибирски благоприятства сексуалната функция при мъжете.

Приложение:
Допринася за поддържане на нормалните физическата и умствена издръжливост, жизнеността и защитните сили на организма.

Забележки:
Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате високо кръвно налягане. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула дневно.

Съдържание:
в 1 капс.
дн. доза
Корен от сибирски женшен екстракт 15:1,
осигуряващ 3750 mg сурова билка
250 mg
250 mg


Други съставки: Оризово нишесте, желатинова капсула (желатин, пречистена вода

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.


31,71 лв. 20.70лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула Сибирски Женшен  250mg всеки ден.

Каква цел има

За поддържане на добра физическата и умствена жизненост и издръжливост  на организма.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Женшен 250mg 0%

За Жен-Шен Виж всички 12 продуктa

Женшенът е тревисто растение познато като коренът на младоста и енергичността. Въздейства като адаптоген. Подтиква тялото да предпочита мастни киселини вместо гликоген в процесите на енергодобив.

Коментари към Женшен Сибирски 250 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт за повишаване на имунитета и енергията Женшен Сибирски 250 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Жен-Шен на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.