Женшен сибирски корен 410 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004829
Код на производителя: 13500

Естествен продукт за енергия, жизненост и повишаване на имунитет

Женшен сибирски корен 410 мг 100 капсули Nature's Way подкрепя защитните функции на организма и допринася за повече жизненост и енергичност. Подобрява умствената и физическата издръжливост. Тонизира нервната система. Мощен адаптоген.  Спомага за повишаване съпротивителните сили на организма срещу неблагоприятните външни фактори.

Приложение:
Подобрява физическата и умствената издръжливост, и жизненост. Действа подсилващо. Допринася за поддържане на нормалните физическата и умствена издръжливост, жизнеността и защитните сили на организма.

Забележки:
Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате високо кръвно налягане. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.:

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 капсули дневно, за предпочитане с храна. Използвайте в продължение на 8 седмици, последвани от 2 седмици почивка.

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Корен от сибирски женшен 1,230 mg 1,230 mg
Калций 5 mg 5 mg
Въглехидрати 1 g 1 g
(като диетични фибри)  
Калории 5 5


Други съставки: Желатин (капсула), магнезиев стеарат.


29,22 лв. 18.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по три капсули дневно заедно с храна.

Каква цел има

Повишава умствената и физическа издръжливост.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Женшен сибирски корен 410 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за енергия, жизненост и повишаване на имунитет Женшен сибирски корен 410 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.