Живовляк семена 610 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004843
Код на производителя: 15800

Естествен лаксатив срещу запек

Живовляк семена 610 мг 100 капс Nature's Way е естествен растителен лаксатив (слабително) за стомашно-чревния тракт. Благоприятства нормалната дейност на храносмилателната система. Силно прочистващо действие. Източник на висококачествен екстракт от семена на живовляк (псилиум). Сертифициран от Tru-ID™ и Non-GMO Project, чиито тестове гарантират чист състав без съдържание на ГМО и органичен произход.

При запек. Според медицината, за наличие на констипация може да се говори тогава, когато ходенето по голяма нужда е по-малко от три пъти седмично. В случай че се предприемат навременни мерки за отстраняването му, запекът не представлява опасност за здравето. Ако обаче не се реагира навреме, блокираните в изпражненията бактерии се абсорбират в кръвта и организмът се задръства с токсини.

Повечето пациенти със запек, било то хроничен или не, не са постоянни в опитите да подобрят състоянието си. Поради тази причина проблемите им се задълбочават все повече.

Основните фактори, провокиращи появата на запек биват стреса, неправилното хранене, дехидратацията на организма, прекомерната консумация на продукти от бяло брашно и др. С подходяща диета, повече движение и прием на доказано ефикасни природни продукти, запекът може да бъде напълно излекуван!

Живовляк (семена) / Psyllium (Seeds) насърчава нормалните процеси на храносмилане, задейства стомашно-чревните функции и задейства метаболизма. Допринася за нормалните движения на червата и ефикасно прочиства храносмилателната система от отпадъците. Има силно детоксикиращо тялото действие.

Живовляк допринася за омекотяването на изпражненията и намаляването на болката при дефекация. Насърчава усещането за ситост. В комбинация със здравословен хранителен режим подпомага постигане на нормалното телесно тегло.  Продуктът може да бъде полезен за хора с високи нива на кръвната захар и „лошия“ (LDL) холестерол.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на изпразване и прочистване на червата от 12 до 72 часа след прием и за нормалното функциониране на червата.

Забележки:
Приемайте продукта с минимум една чаша вода, липсата на течности може да ви задави. Не приемайте продукта, ако имате проблеми с поглъщането. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
За възрастни деца над 12 години - по 6 капсули дневно. За деца от 6 до 12 години - по 3 капсули дневно. За деца под 6 години се консултирайте с лекар. ВАЖНО: Приемайте продукта с минимум една чаша вода, липсата на течности може да ви задави. Не приемайте продукта ако имате проблеми с поглъщането.

Съдържание: в 6 капс. дн. доза
Псилиум (семе) 3,66 g 3,66 g
Натрий 5 mg 5 mg
Диетични фибри 2 g 2 g
Въглехидрати 4 g 4 g
Калории 15 15


Други съставки: растителна целулоза (капсула).


30,61 лв. 19.30лв.

Начин на приемане

Приемайте по шест капсули дневно.

Каква цел има

Подпомага за пречистване на червата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Живовляк семена 610 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен лаксатив срещу запек Живовляк семена 610 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.