Joint Matrix 100 Tabs.

Продукт №: G003322
Код на производителя: 10802

Продукт за ставно възстановяване

  • Марка:

Глюкозаминът е натурален  елемент, намиращ се в тялото. Той се състои в течността, която е около ставите. Глюкозаминът също така се намира и на други места в природата. Такъв е глюкозамин сулфат, който се употребява в хранителни добавки, обикновенно се отделя в черупките от миди. Глюкозамин сулфатасъщо може да бъде произведен изцяло в лаборатория.

Methylsulfonylmethane (MSM) е истинско сярно вещество, включващо в себе си сяра и групи метил. То се намира в обикновенното  хранене на хората и при животните. МСМ е съставен от 34%  сяра. Това е богат на съдържание минерал в човешкото тяло..

МСМ е  изключително полезен за лечение в краткосрочен план на спортни травми.

Хрущялът на акулата съдържа голям процент калций , това е причината да е толкова полезен.


52.88лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

По една таблетка на ден.

Каква цел има

За подържане на стави и сухожилия в отлично състояние.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 50дози
Количество в опаковка 100таб.
Количестно на доза 2.00таб.

За Комплексни ставни продукти Виж всички 36 продуктa

Всички ствани формули имат едно и също действие, комплексните ставни продукти съдържат благоприятстващи съставки които подпомагат за укрепването и опазаването на всички стави сухожилия. Ставите и хрущялите са най-важните структури в човешкия организъм.Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Joint Matrix 100 Tabs.

Добави коментар
Продукт за ставно възстановяване Joint Matrix 100 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни ставни продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.