Joint Tech 60 Caps.

Продукт №: G002564
Код на производителя: 1630

Глюкозамин

Joint Repair помага за бързо и ефективно укрепване, заздравяване на ставите и хрущялите, както и при травми получили се в следствие от наранявания или постепенно натурално износване. 

За да поддържа целостта на ставите, този продукт е изграден от Глукозамин сулфат и Хондроитин сулфат, които помагат за поддържането на структурната цялост на ставите, съединителната тъкан и кръвоносните съдове. Добавен е и MSM с цел да повиши процента колаген за по-бързо заздравяване на ставите и съединителната тъкан. 71.24лв.

Начин на приемане

Приемете по 2 таблетки по време на хранене, от 1 до 2 пъти дневно.

Каква цел има

  • заздравяване и укрепване на стави и хрущяли
  • поддържане целостта на ставите
  • помага при травми или естествени износвания

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Joint Tech 60 Caps.

Добави коментар
Глюкозамин Joint Tech 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.