K POWER + 180 капсули

Продукт №: G002139
Код на производителя: kp

Креатинов продукт.

  • Марка:

K Power + е хранителна добавка, креатин, създадена за спортисти, които извършват интензивни физически упражнения и консумират, особено ако в краткосрочен план и се повтаря. Високият размер на креатин позволява на мускулите да се възстановят по-бързо от интензивно физическо усилие за подобряване на спортните постижения, по-специално ефикасност за последните няколко повторения


76.53лв.

Начин на приемане

Препоръчителната доза е 6 таблетки дневно с вода след тренировка.

Каква цел има

За сила и мощ.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 180 таблетки
Количестно на доза 6.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5 г 0%

За Креатинови продукти Виж всички 184 продуктa

Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ). АТФ е от голямо значение за спортистите, защото служи като пряк източник на енергия за съкращенията на мускулите. При съкращаване на мускулите АТФ се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ) като се отделя енергия и фосфатен остатък. Запасите от АТФ се изчерпват напълно за 2-3 сек и трябва непрекъснато да се подновяват, за да се поддържа производителността.

Коментари към K POWER + 180 капсули

Добави коментар
Креатинов продукт. K POWER + 180 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Креатинови продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.