Кафяви водорасли (фукус), 580 mg

Продукт №: G004811
Код на производителя: NW132

Продукт на растителна и билкова основа

Кафявите водорасли фукус (Fucus Vesiculosus) популярни и като „морски дъб” и „морско грозде” растат покрай бреговете на Северно море, в западната част на Балтийско море и в Атлантическия и Тихия океан. Те са естествен източник на йод още от намирането им през 19 в. Водораслите фукус осигуряват на човешкия организъм витамини, аминокиселини и полиненаситени мастни киселини. Включват и компонент, наречен фукойдан, който има имуностимулиращи функции.


22.26лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

По една капсула дневно.

Каква цел има

Подпомага и заздравява щитовидната жлеза.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули
Съставка Грамаж Процент
Желязо 340мкг. 0%
Йодин 200мкг. 0%
Натрий 10мг. 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Кафяви водорасли (фукус), 580 mg

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Кафяви водорасли (фукус), 580 mg не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.